İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Karbon Fırça Tutucu DEWALT DCG412M2 DCG412NT DCG412N DCS365N DCS365M2 DCS373NT DCS373N DCS373M2 DCS380M2 DCS380N DCS387NT

₺354.24
( 0 Müşteri Yorumları )

Farkına varmak:

Lütfen her zaman yedek parçanın boyutlarını görüntülenen ile karşılaştırın

Ürün rengi rastgele

Sorumluluk ve işe hazırlık süresi:

Her gün büyük sipariş hacmimize göre, siparişinizi hazırlamak için 3-5 iş gününe ihtiyacımız var.Lütfen Elitkorse.com.tr'e sipariş vermeden önce alıcı bilgilerinizi iki kez kontrol edin.

Nakliye:

Sipariş sevk edildikten sonra, lojistik bilgileri genellikle 10 gün içinde görüntülenecektir.10 günden fazla lojistik bilgi yoksa, paketin teslimatını onaylamak için lütfen bizimle iletişime geçin.

Paketin teslim süresi, uluslararası lojistik durumuna ve hedef ülkedeki yerel lojistik durumuna bağlıdır.Platform tarafından belirtilen teslim süresinden sonra paket alınmadıysa, lütfen bizimle iletişime geçin veya platform lojistik şirketi ile iletişime geçin.

Öğenin nerede olduğunu bilmek istiyorsanız, aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz:

https://global.cainiao.com/index.htmspm=a311a.7996332.0.0.1c19EJh4EJh46K

https://www.17track.net/zh-cn

Bizimle işbirliği yapmak istiyorsanız, lütfen bize bir mesaj bırakın.

Çalışma saatlerimiz pazartesiden pazara 09: 00-18: 00 Pekin saatidir.Bizimle iletişime geçmek için mesaj merkezinde bir mesaj bırakabilirsiniz, size en kısa sürede cevap vereceğiz.

Siz değerli müşterilerimizi önemsiyoruz ve size yardımcı olmak için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve sizinle uzun vadeli bir iş kurmayı umuyoruz.

Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz, sizin olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen.

Eğer ürünlerimizden memnun değilseniz, negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Sizin için herhangi bir sorunu %100 % memnuniyetinize göre çözeceğimizi garanti ediyoruz.

Sertifika Hiçbiri
Kaynak Anakara Çin
Kendin Yap Malzemeleri ELEKTRİK
Marka Adı vlehok'un

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız