İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Japon ayna ışık yüksek kaliteli 9CR18Mov taktik bıçak açık av bıçağı açık savunma keskin kamp bıçağı

₺531.08 ₺334.51
( 1 Müşteri Yorumları )
  • El Aletleri
  • Sku: e124031
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • daha uzun keski, tuohe japon bıçak, mi katlanır bıçak, ince çakı, braket taktik askeri, tanımsız pantolon, louis vuiton gömlekleri, orang kelebek bıçağı, bıçak knox balisong, erkekler bıçak açık

Satın alma talimatları Sevgili alıcı arkadaşlar, satın almadan önce lütfen ifademizi dikkatlice okuyunuz. 1. Farklı ürün grupları nedeniyle hafif renk farkı olacak, ancak sapmayı %5 olarak kontrol edeceğiz.Kamera fotoğraf çeker ve ışık yoğunluğu da renk farkına sahip olur, lütfen ürünü standart olarak ayni olarak alın. 2. Ürün özellikleri nedeniyle pazar talebini karşılayacağız.Logoyu tasarlayıp ekleyeceğiz veya ürün logosunu ürüne eklemeyeceğiz.Lütfen alınan gerçek ürüne bakın.Bizim tasarım sakıncası varsa, satın almayın lütfen. 3. Satın almadan önce herhangi bir sorunuz varsa lütfen müşteri hizmetleri personeli ile iletişime geçin.Uzunluk: 23 cm Yaprak uzunluğu: 9.8 cm Kalınlık :4.1 mm Genişlik :3.2 cm Sertlik: 59 HRC Ağırlık: 281g Malzeme: 9CR18Mov Süreç: sandal ağacı Ambalaj: naylon deri kılıflar Keskin bir bıçak, en iyi kamp kendi kendine yardım aracı Uygulanabilir insanlar: küçüklerin satın alması ve kullanması tavsiye edilmez, orada kullanırken bir yetişkin gözetimi olmalı, lütfen satın aldıktan veya topladıktan sonra doğru kanalı verin, kamera açısı olarak ve ışığı ayarlayın, resimde farklılıklar olacaktır, ürünleri belirlemeniz gerekiyorsa, lütfen bize ulaşın.Aksi takdirde ayni hakim Not

1 .İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

2 .Teklif vermeden/satın almadan önce hangi ek maliyetlerin olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Nakliye

1. Sevkiyat Şartları:

Sipariş vermeden önce tercih ettiğiniz gönderi yöntemini onaylamak için lütfen bizimle iletişime geçin.Öğeler sadece ödeme onaylandıktan sonra sevk edilir.

2. Nakliye Şirketleri:

“Çin Kayıtlı Hava Posta”, “Hongkong Hava Posta”, “EMS”,”UPS”, "DHL" vb.Ile gönderiyi destekliyoruz.

Hızlı ve güvenilir bir nakliye şirketi seçmek için yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin ve size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

Geri bildirim

Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir.Eğer sipariş öğeleri memnun iseniz, geribildirim bırakın lütfen.Eğer memnun değilseniz

sipariş ettiğiniz öğelerle, olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Herhangi bir anlaşmazlığı çözmek için birlikte çalışabiliriz.

İade politikası

Değişim sadece bizden satın aldığınız ürün bizden tamamen farklıysa, bunun için bir değişiklik isteyebilirsiniz.

Marka Adı DEHONG'UN
Kolu Uzunluğu 13cm
Yay Kuvveti NO
Kaynak Anakara Çin
Bıçak Uzunluğu 9.8 cm
Bıçak Malzemesi 9Cr18MoV
Bıçak Açısı ≤60°
Model Numarası C-xzd39
Kolu Malzeme Odun
Kendin Yap Malzemeleri Ahşap
Tam Boy 23CM
Kilit NO
Keskin Bıçak Evet
Tip Çoklu Bıçak

1 Bu ürün için yorumlar

Anonymous - 2023-01-01

çok güzel bıçak

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız