İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Akıllı mini gps takip cihazı Araba Gps Bulucu Güçlü Gerçek Zamanlı Manyetik Küçük GPS Takip Cihazı Araba Motosiklet Kamyon Çocuklar Gençler Eski

₺108.06 ₺86.48
( 1 Müşteri Yorumları )
  • Güvenlik ve Koruma
  • Sku: e152164
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • gps izci nto moto, gps tracker motocar, bf gf anahtarlıklar, ligacao gps, gps tracker mini ios, motocar gps tracker, karınca akıllı tahta, petfon gps takip cihazı, tek başına gps izci çocuklar, minoi gps

Akıllı mini gps takip cihazı Araba Gps Bulucu Güçlü Gerçek Zamanlı Manyetik Küçük GPS Takip Cihazı Araba Motosiklet Kamyon Çocuklar Gençler Eski

Özellikler:

1.Küçük boyutlu ve hafif, taşıması kolay.

2.Siyah kabuk, araçları, gençleri, eşleri, yaşlıları veya varlıkları izlemek için mükemmeldir.İçinde iki güçlü mıknatıs bulunan, araca sıkıca takılması kolay, ekstra kurulum gerektirmez.

3.İhtiyacınız olan tek şey çalışan bir SIM karttır (dahil değildir!) cihaza eklemek için, internet üzerinden gerçek zamanlı olarak (Google Haritalar ile) izleyebilir ve haritalayabilirsiniz.

4.SIM kart numarasını çevirin, ardından bu izleyicinin etrafındaki sesi duyabilirsiniz, ışık ve gürültü olmadan izleyicinin etrafında olup bitenleri sessizce ve gizlice izleyebilir ve gözetleyebilirsiniz.

5.Ses Kayıt fonksiyonu: SIM kart numarasına 555 kısa mesaj gönderin, “Snd” mesajına cevap verir ve kayda başlar, SIM kart ve TF kartı dahil değildir.

Açıklamalar:

1. Anten tipi GNSS olmadan su geçirmez fonksiyonu

harici güç kaynağı formu dahili güç arayüzü metin Çince İngilizce

taşınabilir yazın.

2. Yaşlı çocuklar için şarj edilebilir, güçlü manyetik adsorpsiyon, kaydedilebilir, anti-kayıp konumlandırma.

Özellikler:

Renk: siyah

Malzeme: Plastik

Boyut:35 * 20 * 14mm

Anten Tipi: GSM / GPRS

Güç Girişi: AC 110-220 V 50 / 60Hz

Güç Çıkışı: DC5V 300-500mA

Paket içeriği:

1 x izleyici

1 x usb kablosu

1 x kullanım kılavuzu

Notlar:

1. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Stilin resimlerde gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz.

2. Farklı manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

Sertifika CE
Model Numarası Akıllı Mini Gps Takip Cihazı
Marka Adı Dpower
Akıllı ev platformu Hiçbiri
Kaynak Anakara Çin

1 Bu ürün için yorumlar

Anonymous - 2022-09-14

Kullanım kılavuzu, 777'yi SMS olarak göndermeniz gerektiğini ve gps bilgilerini alacağınızı söylüyor, ancak hiçbir şey almadım. ve açıklama ayrıca bu cihazın GPS işlevine sahip olduğunu gösteriyor, Bu doğru değil, diğer satıcılar 500 metre hatayla GPS bağlantısı olmayan bir GPRS bulucu gibi reddediyor. Akü rölanti modunda 24 saat içinde boşalır.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız