İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Doku Tutucu Ahşap Doku Kutusu Ev Doku Kutusu Araba Doku Kutusu Mobilya Saklama Kutusu

₺264.43 ₺182.37
( 0 Müşteri Yorumları )
  • Ev Depolama ve Organizasyon
  • Sku: e184032
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • skoda doku kutusu, vinil doku kutusu, lucide doku kutusu, vintage cam doku kutusu, glam doku kutusu, jumbo doku kutusu, plaxi doku kutusu, ısuzu doku kutusu, doku kutusu jüt, gül doku kutusu

Doku Tutucu Ahşap Doku Kutusu Ev Doku Kutusu Araba Doku Kutusu Mobilya Saklama Kutusu

Ürün açıklaması:

Doku tutucu ahşap doku kutusu ev doku kutusu

Belirleme:

Malzeme: plastik, ahşap

Boyut: 21.5 * 12* 8.5 CM

Tipi: Doku tutucu

Stil: modern

Renk: gösterildiği gibi

Birim sayısı: 1 adet

Paket içeriği:

1 doku tutucu

Sevkiyat

1. Normalde biz 1-3 iş günü içinde mal göndereceğiz ödeme Elitkorse.com.tr tarafından doğrulandıktan sonra. 2. Ekspres gönderiyi seçerseniz ve adresiniz Fedex / DHL tarafından uzak alan olarak tanımlanırsa, ekstra 30 $uzaktan nakliye ücreti ödemeniz gerekir.Veya lütfen bize uzak olmayan başka bir adres verin.Üzerinden uzak alan kontrolü link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Sipariş için herhangi bir değişiklik varsa, sırayla mesaj bırakın lütfen. 4. Lütfen adresinizi ve iletişim numaranızın doğru olup olmadığını kontrol edin ,özellikle posta kodunuzu ve şehrinizin doğru bilgi olup olmadığını kontrol edin, aksi takdirde parseliniz gönderilmez.

Garanti

Tüm ürünler için bir yıl garanti, garanti doğrulama süresi boyunca arızalı olduğunu kanıtlayan herhangi bir ünite, parçalar için ücretsiz olarak onarılacak veya değiştirilecektir.Tüm navlun ücretlerinden son kullanıcı sorumludur .Garanti, kullanımından kaynaklanan herhangi bir tesadüfi, tesadüfi veya sonuçsal hasarı kapsamaz.

Geri Bildirim ve Değerlendirme

İşinizi çok takdir ediyoruz.Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize Olumlu bir geribildirim ve 5 Yıldızlı rating bırakın lütfen.Tanınmanız, işimizi geliştirmek ve size daha iyi hizmet vermek için bize daha fazla güven duymamızı sağlayacaktır.Herhangi bir nedenle memnun değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, iletişim bir anlaşmazlık açmaktan çok daha verimlidir.Müşteri hizmetlerimiz ve teknik desteğimiz size memnun bir çözüm sunmak için elimizden geleni yapacaktır.

Geçerli Doku Çıkarılabilir Doku
Tip Doku Çantası
Döşeme Yöntemi Koltuk Türü
Model Numarası aaa, Basit doku kutusu
Tarz Avrupa
Malzeme Bambu, Plastik, Odun
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız