İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Mini çanta mühürleyen 2-in-1 taşınabilir ısı avcıların şarj edilebilir el vakum ısı avcıların ve kesici için plastik torba depolama gıda

₺83.90 ₺42.04
( 2 Müşteri Yorumları )
  • Ev Depolama ve Organizasyon
  • Sku: e212092
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • 16 çerez kesici, plizadora dikiş makinası, tanımsız pantolon, kojos vakumlama makinesi, fincan hoopet, bebek maması deposu, ısı kesme, torba mühürleyen kesici, presateles dikiş makinası, çanta saklama torbaları

Özellikler:

1. İkisi bir arada ısıyla yapıştırma: Bu mini torba mühürleyici, yiyecek ve atıştırmalıkların nemlenmesini paketlemek ve önlemek için çok uygundur.

2. Çevre dostu şarj edilebilir USB kablosu: Bir şarj portu ile birlikte gelir, cihaz şarj edilebilir bir güç kablosu ile donatılmıştır, böylece istediğiniz zaman, istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

3. Hafif ve kompakt tasarım: Bu plastik torba ısı yapıştırma makinesi saklamak ve kullanmak için uygundur ve mutfak ve oturma odasının her köşesinde saklamak için uygundur.

4. Her türlü plastik poşet için uygundur: Gıda yapıştırma makinesi, atıştırmalık poşetler, alüminyum folyo poşetler, patates cipsi poşetleri ve çeşitli PVC malzemeler gibi her türlü plastik poşeti işleyebilir.

5. En iyi hediye seçimi: Tasarım basit ve cömerttir ve arkadaşlarınız veya aileniz için tatil hediyeleri için en iyi seçimdir.

Tanım:

Mini torba mühürleme makinesi-2'si 1 arada taşınabilir doldurulabilir vakum yapıştırma makinesi ve termal kesme makinesi-Aperatifler, bisküviler ve taze mutfak yemeklerini saklamak için plastik torba mühürleme makinesi.

Özellikler:

Boyut:112 * 34 * 26mm

Stil: Modern sadelik

Ambalaj: beyaz kutu + OPP torba

Malzeme: ABS + demir

Paket içeriği:

1 * Ev aletleri

Notlar:

1. Manuel ölçüm nedeniyle 0-1 inç hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.

2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.

Model Numarası Paketleme torbası ısı yapıştırma makinesi
Malzeme ABS + Demir
Tip Çanta Klipsleri
Paketleme beyaz kutu + OPP torba
Tarz Modern sadelik
Kaynak Anakara Çin
Özellik Çevre Dostu
Boyut 112*34*26mm
Marka Adı Hoopet'in

2 Bu ürün için yorumlar

Anonymous - 2022-11-09

Ben almadım, satıcı geri ödemeyi kabul etti.

Anonymous - 2022-10-20

Mühürleyici 20 günlüğüne Bulgaristan'a geldi. Pil şarj edildi. Ürün üzerindeki düğmeye basmak onu açar ve sızdırmazlık maddesi çok hızlı ısınır. Paketlendiği plastik torba üzerinde iyi çalışır

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız