İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Yaşlı Yaşlı Yaşlı Adam GPS + WIFI Pozisyon Yüzme Kalp Hızı SOS App uzaktan kontrol monitörü Çağrı Akıllı Bant Izle Bilezik Smartband

₺1 539.21 ₺923.49
( 0 Müşteri Yorumları )
  • Güvenlik ve Koruma
  • Sku: e114045
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • erkek pantolon yaşlı, j1 akıllı saat, izle tis, bilezik sım sos, lumimous izle erkekler, sos wifi bilezik elder, çocuklar izle çocuklar, şapka yaşlı, bilezik sos bluetooth, kıdemli akıllı izle sos gümüş

Özellikler:

1. Kalp atış hızı ve kan basıncı izleme: Dahili kalp atış hızı ve kan basıncı monitörü, tüm kalp atış hızı göstergelerini ve kan basıncı durumunu kaydeder ve makul sağlık planlaması yapar.

2. GPS doğru konumlandırma: GPS + LBS + AGPS + WIFI çoklu konumlandırma, açık mobil uygulama, saatin konumunu her zaman ve her yerde kontrol edebilir ve yaşlıları bulabilirsiniz.

3. Fitness takipçisi: Tüm etkinliğinizi izlemek için akıllı bilekliği kullanabilirsiniz.pedometre bilekliği, taşınan adım sayısını ve mesafeyi görüntüleyebilir.Fitness seviyenizi daha iyi anlamak ve herhangi bir zamanda yaşlıların geçmişini veya geçmişini gerçek zamanlı olarak görüntülemek için bu ilgili verileri kullanın.

4. Güvenli elektronik çit: sayacın güvenli alanı özelleştirilebilir.Zaman bu aralığı aşarsa, mobil uygulama kazaları önlemenizi otomatik olarak hatırlatacaktır.telefon ayrıca yaşlılara ilaç almalarını ve dinlenmelerini hatırlatmak için bir çalar saat ayarlayabilir.

6. Bağımsız çağrı: Saati konumlandırarak, aile numarası ayarlanabilir, iki yönlü konuşma, saat mikro SIM kartı destekler.QR kod tarama uygulamasını kılavuza kaydetmek için cep telefonunu ( / iOS) kullanın.diğer işlevlerin kilidini açmak için bu ürünü bağlar.

Tanım:

Bu konumlandırma bilezik akıllı telefon saati, kalp atış hızını, kablosuz akıllı tasarımı, güvenli, güvenli ve kullanışlı izleyebilir.Kullanımı rahat, yaşlılar için olmazsa olmaz bir telefon saatidir.

Özellikler:

Ekran boyutu: ekran yok

malzeme: plastik

Pil kapasitesi: 401 mAh

Giyen yöntemi: bilek kayışı

Çalışma modu: basma düğmesi

Iletişim fonksiyonu: destek

Ek fonksiyonlar: adım sayma, mobil konumlandırma, çağrı, sağlık izleme

Fonksiyon: Kalp hızı izleme

Iletişim tipi: plug-in kart

Piller Dahil mi?Hayır

Piller Gerekli mi?Hayır

Paket içeriği:

1 * Konumlandırma bilezik

Notlar:

1. Manuel ölçüm nedeniyle 0-1 inç hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.

2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.

pil 450 mAh
Sertifika Hiçbiri
Paket Evet
Kaynak Anakara Çin
Akıllı ev platformu Hiçbiri
Model Numarası akıllı bilezik

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız