İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Ücretsiz Kargo 5 adet / grup Hi-Link HLK-LD1115H 24G İnsan Varlığı Hareket Algılama Radar Sensörü Modülü

₺948.38
( 1 Müşteri Yorumları )
  • Güvenlik ve Koruma
  • Sku: e118426
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • IoT Aksesuarları, ld1125h'nın sohbeti, mt315 mustool, mmwave insan varlığı sensörü, mmwave radarı, insan testi

LD1115H-24G Radar Sensörü Modülü tespit etmek için insan

HLK-LD1115H, yüksek hassasiyetli 24GHz milimetre dalga insan varlığı algılama radar modülüdür.

İnsan vücudunun büyük ölçekli hareketlerini veya küçük ölçekli vücut hareketlerini tespit ederek insan vücudunun varlığını yargılayan geleneksel radardan farklı olarak, bu modülün temel özelliği, geleneksel insan vücudu indüksiyon radarının işlevlerine dayanarak, aynı zamanda insan vücudunun varlığının işlevini belirlemek için insan solunumu gibi küçük ölçekli hareketleri tespit etme ve biriktirme yeteneği.Bu nedenle, geleneksel Doppler radarıyla karşılaştırıldığında, belirli bir aralıkta, daha yüksek doğrulukta varlık tespitine sahiptir ve raporları kaçırması kolay değildir.

Notlar:

Modüller, metalik olmayan muhafazalara açıklıklar olmadan nüfuz edebilir.Yaygın malzemeler arasında plastik, cam, ahşap, seramik vb.Bulunur.

Özellikle insan varlığı tespit uygulamaları için duvara monte plastik 86 kutulu paneller ve tavana monte tavan klips muhafazaları tavsiye edilir.

Hata Ayıklama Yapılandırması

HLK-LD1115H, seri bağlantı noktası yardımcısı aracılığıyla bilgisayarda hata ayıklanabilir ve test edilebilir.

Herhangi bir seri hata ayıklama aracını kullanın.Baud hızı 115200, 8 veri biti, 1 durdurma biti, kontrol biti ve akış kontrolü Yok, alma ayarları için ascıı'yi seçin ve gönderme ayarları için ascıı'yi seçin. th1=**, hareket algılama hassasiyetini ayarlayın.Tamsayı ayarı.Varsayılan yapılandırma th1=120'dir.Değer ne kadar yüksek olursa, modül o kadar az hassastır.Algılama mesafesi ve aralığı daha küçüktür. th2=**, varlık algılama hassasiyetini ayarlayın.Tamsayı ayarı.Varsayılan yapılandırma th2=250'dir.Değer ne kadar yüksek olursa, modül varlık algılamaya o kadar az duyarlıdır.Algılama mesafesi ve menzili ne kadar küçükse.Genellikle hassasiyet ayarlanamaz.kaydet, parametre ayarlarını kaydedin.Kaydetme gönderilmezse, kapatma işlemi başarısız olur.get_all, modül geçerli parametre ayarlarını çıkarır.Tüm komutlar satır başı ve satır beslemesi için geçerlidir.Modül boyutu veya boyutu Radar kurulumu ve testi Test Uygulama Senaryosu 1: Duvara Montaj Doğrusal Testi Kurulum yüksekliği 2 metredir ve ölçüm yaparken insan vücudu radara bakmaktadır.Hem ayakta hem de yürüme durumlarında kapsamı test edin. (Ekte bir test ortamı ekranı olacaktır) Referans kapsamı Aşağıdaki şekil, sabit durma (turuncu alan) ve hareket (mavi alan) için radar kapsamını göstermektedir .referans için. (Mavi hareket algılamanın sol ve sağ aralığı test alanı ile sınırlıdır ve solda ve sağda sadece 4,5 metre ölçülebilir.Gerçek kapsama alanı daha büyük olabilir.Ayrıntılar için lütfen Ek Test Ortamı Referans hassasiyeti yapılandırması 1'e bakın:

th1=120 (hareket algılama hassasiyetine karşılık gelir)

th2=250 (varlık algılama hassasiyetine karşılık gelir)

Referans hassasiyeti yapılandırması 2:

th1 = 500 (hareket algılama hassasiyetine karşılık gelir)

th2=250 (karşılık gelenvarlık algılama hassasiyeti)

Test Uygulama Senaryosu 2: Asılı Yükseklik Dikey Testi Bu modül, insan varlığını tespit etmek için de kapatılabilir.Test senaryomuz 3 metre yüksekliğe asmak ve hareketsiz oturan (turuncu alan) ve hareket halindeki (mavi alan) insan vücudunun fov'sini ölçmektir . (Ekte bir test ortamı ekranı olacaktır)

Referans hassasiyeti yapılandırması 1:

th1=120 (hareket algılama hassasiyetine karşılık gelir)

th2=250 (varlık algılama hassasiyetine karşılık gelir)

Referans hassasiyeti yapılandırması 2:

th1 = 200 (hareket algılama hassasiyetine karşılık gelir)

th2=250 (karşılık gelenvarlık algılama hassasiyeti)

Referans hassasiyeti yapılandırması 3:

th1=300 (hareket algılama hassasiyetine karşılık gelir)

th2=250 (karşılık gelenvarlık algılama hassasiyeti)

Tedbirler

* Takarken, anteni engellemek için modülün önündeki elektromanyetik dalgaların iletimini engelleyen metal ve diğer nesnelerden kaçının;

* Farklı kabuk malzemeleri ve modülden kabuğun iç yüzeyine olan farklı mesafeler, farklı spektral enerjinin geri dönmesine ve gerçek değere göre ince ayarlanması gereken parametre ayarlarına neden olacaktır. conditions.It genellikle modülün gövdeden 5-6 mm uzakta olması önerilir, bu da ayarlanabilir gerçek ölçüme göre.

* Kullanıcıların modülün varsayılan ayarlarına göre test etmeleri önerilir.Etki beklendiği gibi değilse, kabuk yapısı orijinal fabrikaya gönderilebilir ve orijinal fabrika testi gerçekleştirecek ve bir referans ayarı ayarlayacaktır.

* Kasa olarak plastik kullanılması tavsiye edilir, çünkü radar insan vücudunun varlığında çok hassas bir modüldür.Muhafaza, zayıflaması yüksek bir malzemeden yapılmışsa, algılamayı etkileyebilir.

* Test edilen kişi sırtı radara gelecek şekilde sessizce oturursa algılama etkisi azalacaktır.Çünkü radarın arkası, solunumun neden olduğu torasik veya abdominal iniş ve çıkışlar şu anda tespit edilemiyor.

* Klima çıkışından, fandan ve diğer nesnelerden uzağa takın.Sallama ekipmanı ve nesneleri, kişilerin varlığını belirlemek için radar tarafından tespit edilebilir.

* Aynı anda birden fazla modül takılıp kullanıldığında, modüller arasındaki mesafe 0,5 metreden fazla olmalı ve aynı zamanda farklı modüllerin antenlerinin birbirine bakmasından kaçınılmalıdır.

* Hassasiyet kullanıcı senaryolarına göre ayarlanabilir.Kullanıcılar hassasiyeti gerçek uygulama senaryolarına göre ayarlayabilir

Firmamız

Bağlantı

Daha fazla ayrıntı için lütfen bana mesaj bırakın veya e-posta gönderin, Bonnie(@)hlktech.com

Modülasyon CW
Varsayılan pinler VCC, GNDNAME, VO, URX, utx'in
İletim Frekansı 24-24. 25 GHz
Model Numarası LD1115H-24G'NIN sohbeti
Başlangıç Zamanı 15'ler
UART baud hızı 115200
Çıkış seri seviyesi 3.3 v
Mesafe 1 > 4m Statik insan varlığı tespiti
Güç Kaynağı 3.6-5 V
Mesafe 2 >16 m hareket algılama
Kaynak Anakara Çin
Şimdiki 70mA

1 Bu ürün için yorumlar

Anonymous - 2022-11-18

Malların kalitesi iyi, satın almanızı tavsiye ederim.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız