İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Van Gogh Yağlıboya Sanat Yuvarlak duvar saati Sessiz Sigara Geçiyor Asılı Duvar Saati Oturma Odası Yatak Odası İçin Sessiz Masa Saati Dekor

₺540.48 ₺378.39
( 2 Müşteri Yorumları )
  • Saatler
  • Sku: e14520
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • van gogh koleksiyon kıyafetleri, ayçiçeği van gogh izle, gorgy duvar saati, van gogh kadın izle, islami duvar saati, duş başlığı van gogh, erkekler yağ penileri, vang gogh duvar saati, kablolu duvar saati, sitizen duvar saati

Van Gogh Yağlıboya Sanat Yuvarlak duvar saati Sessiz Sigara Geçiyor Asılı Duvar Saati Oturma Odası Yatak Odası İçin Sessiz Masa Saati Dekor

Herhangi bir yaratıcı fikriniz varsa,lütfen bizimle iletişime geçin,müşteri tasarımını(DIY Yuvarlak Duvar Saati) kabul edebiliriz.

Ahşap Mdf + Sunta Yüz

Sessiz-Sessiz duvar saati,"TİK TAK" yok, yüksek ses yok, gürültü yok,bu sessiz duvar saati okurken,çalışırken, düşünürken, sohbet ederken veya uyurken sizi rahatsız etmeyecek.

Çevre Malzeme-çevre dostu fiber ahşap yapılmış, üstün copperplate kağıt boyama ile kaplı, dayanıklı ve canlı renk, net okumak için,hiçbir cam kapak ve hiçbir çerçeve için saat,pratik ve güzel kombinasyonu ile.

Pille çalışan-1 adet AA pil ile karmaşık (dahil değildir), iyi bir pil bir yıldan fazla kullanılabilir, enerji tasarrufu sağlar; Masanın üzerinde durması kolay ve duvara asmak için kanca ile.

Mükemmel Dekorasyon-Oturma odası, yatak odası,mutfak,banyo,sınıf,misafir odası,ofis,yemek odası,kafe odası,kütüphane veya herhangi bir renkteki herhangi bir duvar için ideal olan moda ve şık retro tarzıyla zaman ayırın.

Akıllı Hediye-Noel/Noel hediyesi,çocuk günü hediyesi,gelin hediyesi, yıldönümü hediyesi, anneler günü hediyesi,babalar günü hediyesi, doğum günü hediyesi, tatil hediyesi vb.İçin mükemmel bir seçim.Bu güzel duvar saatini sevdiklerinizle paylaşın.

Ağırlık 370g
Ekran Tipi iğne
Model Numarası Yuvarlak Duvar Saati
Genişlik 25cm
Şekil dairesel
Duvar Saat Türü 5mm
Kaynak Anakara Çin
İlgili Yerleştirme oturma odası
Özellik Antika Tarzı, Hoparlör Sessiz
Motivity Türü Kuvars
Form Tek Yüz
Gövde Malzemesi PVC
Malzeme PVC
Akıllı Cihaz mı NO
Tip duvar saatleri
Kombinasyon Ayıran
Desen Manzara
Çap 25cm
Uzunluk 25mm
Tarz Modern Tarz

2 Bu ürün için yorumlar

Anonymous - 2022-09-22

Küçük ama mükemmel, iyi çalışıyor

Anonymous - 2022-10-07

saat 40 gün içinde özbekistan'a yeterince hızlı teslim edildi. satıcı çok iyi paketledi. güvenli ve hasarsız geldi. kaliteli, SESSİZ hareket. benim için tek aldatmaca, beyaz saat ellerine (saat, dakika, saniye) sahip olması gerektiğidir çünkü küçük karanlık bir odada net bir şekilde görülmez. satıcıya thnks. bazı kullanımdan sonra ek besleme.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız