İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

3 Pairs Kendinden ısıtma Manyetik Çorap tabanlık Kadın Erkek Kendinden ısıtmalı çorap Turmalin Manyetik Terapi Kış sıcak Masaj çorap

₺54.40 ₺26.19
( 3 Müşteri Yorumları )
  • Spor Ayakkabı, Giyim ve Aksesuar
  • Sku: e173494
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • lofar çorap erkekler, çorap kız çorap, ev çorap kadın, manyetik infüze çoraplar, manyetik elyaf çoraplar, süper ısıtmalı çoraplar, lastikler elektrikli scooter, mumlar elektrikli bebek, boş çorap erkekler, farklı kadın çorapları

3 Pairs kendinden ısıtma çorap kadın erkek manyetik terapi rahat kış ayak sıcak masaj pamuk ağrı kesici sağlık çorap

Özellik:

1. Yumuşak ve rahat, yüksek kaliteli polyester pamuktan yapılmıştır ve uzun ömürlüdür.Çorabın tabanı, kendiliğinden ısınarak ısınabilen ve soğuk havalarda bile ayaklarınızı koruyabilen turmalin ile tasarlanmıştır.

2. Isıtma çorapları bacak yorgunluğunu giderebilir, ağrıyı hafifletebilir, sinir sistemini düzenleyebilir, nemi ve kokuyu giderebilir, bacak ve ayakların şişmesini giderebilir, pul pul dökebilir, statik ayak masajı yapabilir ve kan dolaşımını düzenleyebilir.Sıcak çoraplar, kan dolaşım bozuklukları, artrit, soğuk algınlığı veya diğer hoş ve sıcak semptomlar gibi kronik ayak hastalıklarını hafifletebilir.

3. Kışlık sıcak çoraplar açık hava etkinlikleri, kayak, snowboard, yürüyüş, hokey ve diğer sporlar için çok uygundur.Çorapların alt kısmı, soğuk havalarda ayaklarınızı otomatik olarak ısıtacak ve rahatlatacak turmalin ile tasarlanmıştır.

4. Çoraplar hafif sıcağa sahiptir ve ayak ısıtıcısı, soğuk ayak hissi üzerinde ısınma etkisi olan ayak akupunktur noktası masajı için kullanılabilir, bacak yorgunluğunu giderebilir ve sinir sistemini düzenleyebilir.Kendiliğinden ısıtma, nemi, kokuyu ve bacak şişmesini ortadan kaldırır ve kan dolaşımını düzenler.

5. Tasarım çok makul ve ayağın eğrisine uyuyor, bu da sıcak noktaları tabanın derisine yakın hale getiriyor.

Belirleme:

Malzeme: Pamuk + Polyester+Spandex

Renk: Siyah, Beyaz, Kırmızı

Stil: A-Siyah 1 çift + beyaz 1 çift + kırmızı 1 çift, B-Siyah 3 çift, C-Siyah 2 çift + beyaz 1 çift, D-Siyah 1 çift + beyaz 2 çift, F-Beyaz 3 çift

Boyutu: Ücretsiz boyut (38-44)

Ağırlık: 40 g / çift

İpuçları:

1. Uzun kullanım süresi veya yanlış bakım nedeniyle ısı enerjisi açığa çıkamaz.Onları kurtarmak için lütfen ısıtma çoraplarını güneşe koyun.

2. Isıtma çoraplarının elle yıkanması gerekir, çabuk yıkayın, uzun süre suya batırılamaz (ısıtma noktasının zarar görmesini önlemek için), akan ılık suyla yıkayın, deterjan kullanmayın.

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

3 Pairs x kendinden ısıtma çorap

Kaynak Anakara Çin
CN Guangdong
Hortum Yüksekliği çorap
Cinsiyet kadınlar
Malzeme Polyester

3 Bu ürün için yorumlar

Anonymous - 2022-08-18

çok iyi

Anonymous - 2022-08-13

Sadece iki çift beyaz aldım, siyah olanı almadım.

Anonymous - 2022-08-03

Ürün amaca uygun değildir; çünkü cilt ile temas noktaları, gösterildiği gibi ayaklara masaj yapılmayan yerlerde kabartmalı olarak boyanmaktadır.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız