İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Adam Oğlu MOC Klasik Boyama Rene Magritte Yapı Seti, Ünlü dekoratif tablolar Oyuncaklar, Eğitici Klasik Oyuncak Tuğla

₺423.94 ₺275.50
( 0 Müşteri Yorumları )
  • Hobi & Oyuncak
  • Sku: e209750
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • tarafından boyama, model oluşturma setleri blok oyuncaklar, lego, lego sanatı, Lotso'nun, Model Oluşturma Kitleri

Mağazamızı topladıktan sonra, mağazadaki hayranlar daha fazla indirim alacak!

Bu öğe hakkında

L-e-g-o yapı taşı seti ile mükemmel uyumlu, kendiniz monte edin.Kendi yaratıcılığınızı, Lego severlerin ve Lego Moc Hayranlarının benzersiz tasarımını bu kadar sınırlı satış yapın.

Gelecekteki sanatçılar ve sanatseverler için mükemmel bir hediye!Yapı taşlarıyla klasik sanat eserleri oluşturun ve deneyimleyin.Bu mini ölçekli sanat bloğu, ev ofisi ve çocuk oyuncak ekranı için uygundur.

Kendi ünlü boyanıza sahip olun: İnsanoğlu 122 parçadan oluşuyor ve klasik bir aynı renge sahip scheme.It aileniz veya arkadaşlarınızla birlikte harika bir aktivitedir.Bu yapı oyuncağı çocuğunuzun el-göz koordinasyonunu, farklı düşünmeyi, problem çözme becerilerini geliştirecek, yaratıcılığa ve beyin gelişimine ilham verecektir.Çocukların işbirliği ve takım çalışmasını öğrenmelerine yardımcı olur.

Lütfen dikkat!Basılı parçalar, üçüncü taraf aksesuarlar hariç, normal parçalarla değiştirilir.Talimatlar ve kaplamalar sadece referans içindir.Eksik veya hasarlı parçalar bulursanız.Lütfen bizimle iletişime geçin, size hemen ücretsiz göndereceğiz.Bu ürün bir MOC ürünüdür ve kağıt kılavuzu ile birlikte gelmez.E-broşürü e-posta adresinize göndereceğiz.Ürün ambalajı çıkartma içermez ve elektronik olarak yazdırılır.

Hizmet Açıklaması

Ücretsiz kargo siparişler Cainiao tarafından sevk edilecektir.Taşıma Paketleri öncelikle 3 iş günü içinde sevk edilecektir Cainiao.It gelmesi yaklaşık 15 iş günü sürer.Tatiller, gümrükler, yerel teslimat verimliliği vb. Nedeniyle.nedenleri, bazı ülkelerde biraz daha uzun sürebilir.Bu kadar uzun süre beklemekten hoşlanmıyorsanız, sipariş verirken lütfen bizimle iletişime geçin, mallarınızı göndermek için DHL, UPS ile göndereceğiz, maliyet standart posta ücretinden daha yüksektir.Sadece Elitkorse.com.tr adreslerine gönderiyoruz, lütfen adresinizin gönderim adresinizle eşleştiğinden emin olun.

Kalite Sözü

Çevrimiçi mağazamız dünya çapında oyuncak satıyor ve ürünlerimizin aşağıdaki genel kalite standartlarını karşıladığını garanti ediyoruz: 1) Doğru bilgi ve açıklama Sunduğumuz ürünlerin özellikleri, işlevleri ve özellikleri açıklama ve ambalaja uygundur.Kullanım kılavuzları ve net ingilizce talimatlar sağlamaya çalışıyoruz. 2) Standart Uygunluk Sadece genel güç, güvenlik ve diğer standartları karşılayan ürünler satıyoruz.

Talep ve İade Politikası

Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.Öğeyi aldıktan sonraki 7 gün içinde herhangi bir nedenle iade ederseniz, size geri ödeme yapacağız.Ancak, alıcılar iade edilen ürünlerin orijinal hallerinde olduğundan emin olmalıdır.Mallar iade edildiğinde hasar görürse veya kaybolursa, hasar veya kayıptan alıcı sorumludur ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcılar, hasar veya kayıp maliyetini telafi etmek için lojistik şirketine dava açmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmalıdır.Alıcı, öğeyi iade etmenin nakliye ücretinden sorumlu olacaktır.

Ödeme Yöntemi

Elitkorse.com.tr'te çeşitli ödeme yöntemleri vardır: kredi kartı, gerçek zamanlı banka havalesi, çevrimdışı payment.In çıkarlarınızı korumak için ödemeniz Alibaba tarafından kesilecek ve siparişi aldıktan ve memnun kaldıktan sonra bize bırakılacaktır.

Geri bildirim

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Bizim mal ve hizmetleri ile memnun iseniz, olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen.

Nötr veya negatif ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin feedback.As ciddi ve sorumlu bir satıcı, sorununuzu çözmek için elimizden geleni yapacağız.Yorumunuz iş başarımızda çok önemlidir.Satın alma işleminizden ve hizmetimizden memnunsanız, lütfen bize 5 genel Ayrıntılı Satış Derecelendirmesi (DSR) ile olumlu bir geri bildirim bırakmak için bir dakikanızı ayırın.

Not: 5'in altındaki derecelendirme bize kötü bir duruma neden olabilir.

Plastik Türü abs
Plastik Blok Şekil Kendini Kilitleme Tuğla
Cinsiyet Üniseks
Uyarı BOĞULMA tehlikesi-Küçük parçalar. 3 Yaşın altındaki çocuklar için değil.
Kaynak Anakara Çin
Blok Boyutu Küçük yapı taşı (Lego ile Uyumlu)
Yaş Öner 7-12y, 12+y, 18+
Malzeme Plastik

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız