İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Yeni golf kadın Kore versiyonu kolsuz üst yelek topu giyim kadın kısa kollu moda ince nefes üst

₺789.61
( 0 Müşteri Yorumları )

Sıcak İpucu

Toptan ve damla nakliye hem karşılandı?

Toptan için, indirim veya ücretsiz ekspres kargo sunuyoruz .

Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve bilgi bırakmayız.

Parselimi nasıl takip edebilirim?

Takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı)

Satın alma teslim tarihi bittiğinde ne yapabilirim?

Teslimat tarihiniz (koruma süresi) bitiyorsa ve paketi almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve uzatmanıza yardımcı olabiliriz.

Ödeme hakkında

1.Paypal, Emanet, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro banka kartı, WebMoney, banka havalesi, kredi kartı ve Elitkorse.com.tr'te ödeme yapabileceğiniz herhangi birini kabul ediyoruz.

2. Emanet sizin için en iyi güvenli ödeme.

3.İşte ödeme yardım merkezi : http://help.Elitkorse.com.tr/categories_Payment.html. (Açmak için tarayıcıya kopyalandı)

4. Ödeme ile ilgili hala herhangi bir sorunuz varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Sevkiyat

1. Sistem alıcıların ödemesini onayladıktan sonra öğeleri 3-5 gün içinde göndereceğiz.

2. Alıcılar, herhangi bir nedenle alıcıların malları aldıktan sonraki 15 gün içinde malları iade ederse, alıcılara geri ödeme yapacağız.Ancak, alıcılar iade nakliye navlunu taşımalı ve iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.

3. Öğeler Elitkorse.com.tr standart nakliye, çin Post kayıtlı hava posta, ePacket tarafından sevk edilir, 15 ila 35 iş günü içinde ülkelerin çoğuna ulaşır.Teslim süresi hedefe ve diğer faktörlere bağlıdır, 60 iş günü kadar sürebilir.

4. Öğeyi daha hızlı almak istiyorsanız, ek navlun ödemek için lütfen bizimle iletişime geçin, size aşağıdaki daha hızlı ve daha ucuz nakliye yollarını sunabiliriz: DHL, EMS, Fedex.Bu yollarla, öğeyi yaklaşık 5-7 iş günü içinde alabilirsiniz.

Lütfen dikkat: Gümrük ve hava nedeniyle, belki bazen biraz zaman geciktirir, ancak sizin için teslim süresini uzatacağız, bu yüzden lütfen sabırla biraz daha bekleyin.

İade ve iade

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Elitkorse.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

4. Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.

Garanti hakkında

1. arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE ÖĞELERİ TAMİR ETMİYORUZ VEYA DEĞİŞTİRMİYORUZ.Elitkorse.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

İnceleme Hakkında

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geribildirim çok önemlidir Bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz, böylece tatmin edici bir şekilde ele alabiliriz concerns.It biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

CN Guangdong
Kaynak Anakara Çin
Yaka Örtüyordu
Kol Uzunluğu (cm) Kolsuz
Cinsiyet kadınlar
Malzeme Polyester
Marka Adı Ayı tugayı

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız