İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Evrensel Kanca Duvara Monte Ev Bar Aksesuarları Çok Amaçlı Süpürge asma kancaları Depolama Rafı Mutfak Banyo Aletleri

₺14.20 ₺6.27
( 0 Müşteri Yorumları )

Mermi Noktaları:

1、Güçlü ve Dayanıklı: Süpürge tutucu duvar montajı, dayanıklı, sağlam ve sağlam olan mükemmel ABS malzemeden yapılmıştır.Duvarda kalan ve kolayca çıkmayan, iz bırakmayan, yapışkan destekli bir tasarım.

2、Ayarlanabilir Tasarım: Süpürge duvar montajı, sürtünmeyi artıran ve güçlü kayma direncine sahip dalga şeklinde bir silindir toka tasarımına sahiptir.Duvar süpürgesi kapıları süpürge kollarını sıkıca tutar, elastiktir ve kolayca deforme olmazlar.

3、Geniş Uygulamalar: Paspas ve Süpürge Tutacağı, süpürgeleri, beyzbol sopalarını, şemsiyeleri, temizlik aletlerini, spor ekipmanlarını, kulplu mutfak gereçlerini vb.Asmak için kullanılabilen geniş uygulamalara sahiptir.

4、Kurulumu kolay: Duvara zarar vermez ve duvarın etkili kullanımı.Filmi soyun ve yapışkan süpürge kancasını fayans, ayna, boyalı duvarlar, buzlu cam vb.Gibi temiz, kuru, yağsız bir yere yapıştırın.

5、Yerden tasarruf sağlayan Tutucu: Paspas Süpürge Tutucu Süpürge Tutucu, evinizi etkili bir şekilde temiz ve düzenli tutacak mutfak, banyo, tuvalet ve balkon gibi iç mekanlar için uygundur.

Tanım:

Paspas ve Süpürge Tutucusu dayanıklı, narin, sağlam, sağlam ve pratiktir.Süpürgeler, beyzbol sopaları, şemsiyeler, temizlik aletleri, spor malzemeleri, kulplu mutfak eşyaları vb.Asmak için uygundur.Evinizi temiz ve düzenli tutun.

Belirleme:

Adı: Süpürge Tutucu Duvar Montaj

Malzeme: ABS

Boyutu: Hiçbir iz Yama: 6×7 cm / 2.3 * 2.7 inç

Paspas tutucu: 5×4.5×3.2 cm/2*1.9*1.2 inç

Ambalaj Listesi: Süpürge Paspas Tutucu*1

Model Numarası Paspas Kanca Tutucu
Malzeme abs
Kaynak Anakara Çin
Hayır. kancaların 1 adet

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız