İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Mutfak çöp torbası Tutucu Asılı Dolap Kapı Çanta Tutucu Uzay Tasarrufu Güvenilir Kullanımı Kolay Ev Gereçleri Yemek Masaları

₺18.07 ₺8.85
( 0 Müşteri Yorumları )

Tanım:

Dolap Kapısı Çöp Tenekesinin takılması ve çıkarılması çok kolaydır, bu da hem ev hem de RV için çok uygun hale getirir use.It sadece çöp torbalarını asmak için değil, paçavra gibi daha hafif ürünleri asmak için de kullanılabilir.

Özellikler:

1. Güçlü ve dayanıklı.

2. Yerden tasarruf edin.

3. Kullanımı ve sökülmesi kolaydır.

Not: Kapı dolabının kalınlığının 2,1 cm'den az olması tavsiye edilir.

Belirleme:

Boyutu: yaklaşık 18.5*12*3.5 cm/7.28*4.72*1.37 içinde

Malzeme: ABS

Ağırlık: yaklaşık 65g

Ambalaj Listesi:

1 * Asılı Çöp Torbası Tutucu

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Basit Kullanım-Kurulumu ve çıkarılması kolaydır.Çöp torbası Tutucusu sadece kapının arkasına asılır ve doğrudan çöp torbası üzerinde kullanılabilir.Çöpü çıkarmayı daha kolay hale getirir ve paçavra asmak için kullanılabilir.

2.Yerden Tasarruf-Küçük bir ayak izi için dolap kapılarının arkasına asılır.Çok yerden tasarruf sağlar.Çöp Torbası Tutucusu, çöp saklama çantanızı düzenlemek için kullanılabilir, silinmesi ve durulanması kolaydır.

3.Kaliteli Malzeme-Güçlü taşıma kapasitesi ve çok güçlü.Asılı Çöp Torbası Tutucusu güvenilir ve kaliteli ABS malzemeden yapılmıştır.Çok dayanıklı ve uzun ömürlü.

4.Geniş Kullanım Alanları-Yemek masası, oturma odası, banyo ve yatak odasına monte edilebilir.Her türlü çöp torbası, bakkal torbası, geri dönüşüm çöp torbası vb.İçin kullanılabilir.Bakkal Torbası Tutucusu mutfağa kurulum için mükemmeldir.

5.Harika Ev Hediyesi-Mutfak Çöp Torbası Tutucular, yeni eve taşınma hediyeleri veya tatil hediyeleri olarak harikadır.Bekar insanlara veya ailelere hediye vermek için mükemmeldir.Aileye veya arkadaşlara verilebilir.

Kaynak Anakara Çin
Malzeme Plastik

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız