İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

5 Renkler F5 5mm / F3 3mm LED Diyot Sıralama Kiti Yeşil Mavi Beyaz Sarı Kırmızı Bileşenleri DIY Kiti

₺66.57 ₺65.28
( 0 Müşteri Yorumları )

Satınalma Notları

1. Yanwen Ekonomik Hava posta ve Çin Post olağan Küçük Paket Plus'ın iki lojistiği izleme bilgisine sahip değildir, bu nedenle zaman sınırı yoktur.Çin Post kayıtlı hava posta veya Elitkorse.com.tr standart nakliye kullanmanızı öneririz.

2. Küçük hasarlar (pim bükme, hafif ekran aşınması vb.) İçin geri ödeme kabul etmiyoruz.) normal kullanımı etkilemeden malzemenin taşınması sırasında.Sakıncası varsa, lütfen satın almayın.

3. Bazı ürünler teknik destek sağlar, yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçin, mesajınızı ilk kez ele alacağız.

4. Ürünle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, bir anlaşmazlık açmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Size en tatmin edici cevabı vereceğiz.

5. Her müşteriye kaliteli ürünler, çok uygun fiyatlar ve en samimi hizmeti sunuyoruz.İyi geri bildiriminizi almayı umuyoruz.

Keyifli bir alışveriş diliyorum!

Manuel hesaplamaların sayısı nedeniyle, az miktarda hata olabilir.LED sayısı eksikse, lütfen benimle iletişime geçin ve bir sonraki siparişinizde size tekrar göndereceğim.

40X3MM kırmızı LED diyot 40x3mm beyaz LED diyot 40x3mm yeşil LED diyot 40x3mm mavi LED diyot 40x3mm sarı LED diyot 20x5mm kırmızı LED diyot 20x5mm beyaz LED diyot 20x5mm yeşil LED diyot 20x5mm mavi LED diyot 20x5mm sarı LED diyot LED ışık yayan diyotlar 3MM toplam 200, 5MM LED diyotlar toplam 100. 40X3MM kırmızı LED diyot 40x3mm beyaz LED diyot 40x3mm yeşil LED diyot 40x3mm mavi LED diyot 40x3mm sarı LED diyot LED ışık yayan diyotlar 3MM toplam 200. 20x5mm kırmızı LED diyot 20x5mm beyaz LED diyot 20x5mm yeşil LED diyot 20x5mm mavi LED diyot 20x5mm sarı LED diyot LED ışık yayan diyotlar 5MM toplam 100.

100X3MM kırmızı LED diyot 100x3mm beyaz LED diyot 100x3mm yeşil LED diyot 100x3mm mavi LED diyot 100x3mm sarı LED diyot LED ışık yayan diyotlar 3MM toplam 500.

Daha fazla parçaya ihtiyacınız varsa, lütfen tıklayın ve siparişi gönderin.Daha fazla miktarda ihtiyacınız varsa, Pls bize ulaşın.Fiyatı sakıncası varsa, Bazı parçalar mağazamda bulamazsa, Lütfen bizimle iletişime geçin, hala yayınlanmayan birçok parçamız var.

Ürünün en son sürümünü göndereceğiz, u pgraded function.It farklı şekil veya renge sahip olabilir.Kabul edemezseniz, lütfen satın almayın.

Lütfen anlaşmazlığı açmayın ve kötü geribildirim bırakmayın, herhangi bir sorunuz varsa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin,size tatmin edici bir cevap vereceğiz.Bizi anlamak umuyoruz, şimdiden teşekkür ederim.

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Maks. İleri Gerilim Standart
Maks. Ters Gerilim Standart
Koşul yeni
Model Numarası LED Diyot Seti
Kaynak Anakara Çin
Maks. İleri Akım Standart
Maks. Ters Akım Standart
Paket türü -
Tip öncülük
Marka Adı HESAİ

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız