İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Çok Fonksiyonlu Kalkan ProtoShield Çok fonksiyonlu genişletme kartı Sensörü Kalkanı Modülü ile Dört dijital ekran Arduino için

₺28.58
( 3 Müşteri Yorumları )
  • Aktif Bileşenler
  • Sku: e308824
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • sensör arduino tamamlandı, pil arduino shield, ecran led arduino, arduino led animasyon, 8 arduino led'i, led arduino argb, hoparlör arduino uno, 7 segment simülatörü, arduino robot mikro, kit arduino nana kalkanı

Bu, açık kaynaklı bir kod tabanı ve Basit bir ıo platformudur ve benzer bir java, C dili geliştirmesinin kullanılmasıyla environment.So dili Flash veya işleme ile hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz ...ve etkileşimli çalışmalar yapmak için diğer yazılımlar .Anahtar veya Sensörler veya diğer kontrolörler , LED, step motor veya diğer çıkış cihazları gibi elektronik bileşenlerin geliştirilmesini tamamlamak için kullanılabilir .

Ayrıca , örneğin şunları söyleyebilen bir yazılım platformu olarak bağımsız olarak da çalışabilirsiniz: flash processing Max / MSP VVVV veya diğer etkileşimli yazılımlar ... açık kaynaklı bir IDE arayüzü geliştirmek, daha şaşırtıcı etkileşimli çalışmalar geliştirmek için ücretsiz olarak indirmenize izin veren ilkeye dayanmaktadır .

Çok fonksiyonlu Kalkan aşağıdaki özelliklere sahiptir:

Piyasa ile, 2009 UNO LENARDO 2560 denetleyicisi sorunsuz bir şekilde ana akım

4-way LED göstergesi ( LED göstergesi önemini bilmek , fiili yapıyor projeleri, bu gösterge ile doğrudan kullanılabilir çalışma durumu LED hata ayıklama kolaylaştırmak için prosedürü gösterir.

Deneyin sıcaklığını ölçmek için yapılabilecek DS18B20 sıcaklık sensörü arayüzü , bu fiyata DS18B20 Oh dahil değildir, başka bir çekime ihtiyaç vardı .

Deneyin sıcaklığını ölçmek için yapılabilecek LM35 sıcaklık sensörü arayüzü , bu fiyata LM35 Oh dahil değildir, başka bir atış gerekiyordu . 5,3296 hassas ayarlanabilir potansiyometre, analog giriş portu (LED parlaklığını kontrol etmek, direksiyon açısını , dijital voltajı vb.Kontrol etmek için kullanılabilir. )

Herhangi bir kızılötesi uzaktan kumanda deneyine uyabilen entegre kızılötesi alıcı, fiyata entegre alıcıyı da içermez ve başka bir çekime ihtiyaç duyar .

Dört dijital tüp ( 74HC595 sürücü il IO öğrenme SPI kullanarak), dijital ekran deneyi yapabilirsiniz (sıcaklık , voltaj, sayaç değeri vb. Görüntüleyebilir. ) .

Üç ayrı düğme, bir sıfırlama düğmesi, düğme deneyler yapabilir (HMI ) .

Zil sesi deneyler için kullanılabilir . (Polisi arayabilir, telaffuz edebilir vb. )

Bluetooth, kablosuz arayüzler, ses modülü, ses tanıma modülü kablosuz iletişim deneyi için kullanılabilir .

servo arayüzü, servoları sürmesi kolay

kızılötesi algılama arayüzü, insan trafik istatistiklerinin kolay ve kızılötesi yerleştirme gerçekleştirilmesi vb.

Daha fazla parçaya ihtiyacınız varsa, lütfen tıklayın ve siparişi gönderin.Daha fazla miktarda ihtiyacınız varsa, Pls bize ulaşın.Fiyatı sakıncası varsa, Bazı parçalar mağazamda bulamazsa, Lütfen bizimle iletişime geçin, hala yayınlanmayan birçok parçamız var.

Ürünün en son sürümünü göndereceğiz, u pgraded function.It farklı şekil veya renge sahip olabilir.Kabul edemezseniz, lütfen satın almayın.

Lütfen anlaşmazlığı açmayın ve kötü geribildirim bırakmayın, herhangi bir sorunuz varsa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin,size tatmin edici bir cevap vereceğiz.Bizi anlamak umuyoruz, şimdiden teşekkür ederim.

Bir sipariş verdiğinizde, lütfen bir nakliye yöntemi seçin ve nakliye ücreti dahil sipariş için ödeme yapın.Ödemeniz tamamlandıktan sonra 5 gün içinde ürün göndereceğiz.

Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi uarantee yok ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle, ürününüzün denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir.Lütfen alıcıların ülkenize ithalat için tüm ek gümrük ücretleri, aracılık ücretleri, vergileri ve vergilerden sorumlu olduğunu unutmayın.Bu ek ücretler teslimat sırasında toplanabilir.Biz reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergilerinin sorumludur.

Ödeme onaylandıktan sonra tüm sipariş 1-5 iş günü içinde gönderilecektir .Lütfen sabırlı bekleyin.

Çin Post posta hızlı değil, genellikle 15-60days gelmesi gerekir.Eğer acilse .Pls seçin DHL/ Fedex/EMS.Gerekirse cutomer için düşük değer yazabiliriz!

Çin Post Olağan Küçük Paket Artı sadece ülkemizin yerli izleyebilirsiniz, ama alma etkilemez.

Ürünlerinizi istiyorsanız ve zamanınızı boşa harcamak istemiyorsanız, lütfen Çin Post Kayıtlı Hava Postasını seçin.Çin Post olağan Küçük Paket Artı seçerseniz ve paket kaybolur.Paketi gönderdiğimizi size kanıtlayacağız ve sadece %50 geri ödeme yapabiliriz.Bu senin seçimin, hepimiz risk almak zorundayız.Kabul edemezseniz, lütfen satın almayın.

Çin Post Olağan Küçük Paket Artı ve Çin Post Kayıtlı Hava Posta tüm izleyebilirsiniz

Öğeleri herhangi bir nedenle aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz.Ancak, alıcı iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.Öğeler iade edildiğinde hasar görür veya kaybolursa, alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini telafi etmek için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır.

Alıcı, öğeleri iade etmek için nakliye ücretlerinden sorumlu olacaktır.

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Çalışma Sıcaklığı Uluslararası Standart
Besleme Gerilimi Uluslararası Standart
Koşul yeni
Model Numarası Çok fonksiyonlu genişletme kartı
Kaynak Anakara Çin
Dağıtma Gücü Uluslararası Standart
Paket Çok fonksiyonlu genişletme kartı
Uygulama Uluslararası Standart
Tip modül
Marka Adı FSXSEMI

3 Bu ürün için yorumlar

Anonymous - 2022-09-26

ÇOK SATAN KİTAP!

Anonymous - 2022-09-28

Doğru ürün açıklaması, alınan üründen çok memnun.

Anonymous - 2022-09-19

Öğe açıklandığı gibi.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız