İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Kıyafet dolabı Çanta Temizle Pencere Takviyeli Kolu Kumaş Sağlam Fermuarlar Su Geçirmez ve Katlanabilir Altında Yatak Organizatör TJ8251

₺222.94 ₺111.56
( 0 Müşteri Yorumları )

Büyük Kapasiteli Giysi Organizatör ve Çok Fonksiyonlu Saklama Çantası

Ürün Kodu: TJ8251

Ürün Adı: dokunmamış kumaş saklama çantası

Malzeme: dokunmamış kumaş

Desen: Mavi, Gri, Pembe

Paket içeriği: 1xNon-dokuma kumaş saklama çantası

◆ Dayanıklı Malzeme: Günlük yaşamda farklı ihtiyaçları karşılayan dayanıklı dokunmamış kumaş.

◆ Pratik Detaylar: Tutamak, daha iyi taşıma kapasitesine sahip kalın bir kumaş tabakası ile dikilir.Çift fermuarlar, toz ve nemin girmesini önlemeye yardımcı olur ve kullanılmadığında kolayca katlanabilir ve düz bir şekilde döşenebilir

◆ Büyük Kapasite: Yorganlar, battaniyeler, yastıklar, peluş oyuncaklar, ceketler veya diğer kıyafetleriniz için geniştir.Yerleştirilebilir ev, üniversite yurt, dolap, yatak odası, bodrum, dolap ve böylece

◆ Hafif ve Taşınabilir: Yatağın altında saklama kapları Taşıma kolları bir yerden bir yere istiflemek veya taşımak için torbaları kaldırın ◆Raflara, dolaplara kolayca geçin, mevsimler arasında hızlı bir şekilde paketleyin/açın, seyahat edin, hareket edin veya gerektiği gibi.

Bu saklama çantası ev hayatınızı düzenleyebilir, depolama sorunlarından kurtulabilir!

Her ailenin atılması gereken çok fazla giysi veya yorgan olacak, çok fazla boş eşya çok yer kaplayacak, o zaman yerden tasarruf etmenize yardımcı olacak bir saklama çantasına ihtiyacınız olacak!Öyle olur ki, bu çok işlevli saklama çantası sizin için çözebilir.

Yorgan ve kıyafet saklama torbaları

Giysileriniz ve yorganlarınız için bir ev bulun

Bu kıyafet dolabı çanta günlük depolama karşılayabilir.Yıkanabilir malzeme hayatı daha sağlıklı ve kullanışlı hale getirir.Yorgan giysiler için bir saklama çantası dağınıklaşmanıza yardımcı olabilir.Yüksek kaliteli kumaş dayanıklıdır ve ortadaki yüksek yoğunluklu Oxford kumaş toz ve güve yemiştir.

Moda dayanıklı, ekstra büyük kapasiteli

Yer kaplamaz, kolay montaj

Ince işçilik, güzel ve pratik

Yıkanabilir ve katlanabilir

Kullanım senaryoları⬇

Yatak odası gardırop

Yatağın altında depolama

Bagaj paketleme

Çocuk Odası

Yüksek kaliteli dokunmamış kumaş

Bu kıyafet dolabı çanta, toz geçirmez ve neme dayanıklı seçilmiş yüksek kaliteli kumaşlar kullanır ve giysilerin kirlenmemesini ve çizilmemesini etkili bir şekilde sağlayarak güvenle saklamanıza olanak tanır.

Güçlendirilmiş Sap

Güçlü sapın kırılması kolay değildir, iplik iyidir, genişler ve kalınlaşır, ekstraksiyon işlemi sıkı el hissetmez, dayanıklıdır ve yeterli taşıma kuvvetine sahiptir, gardıropa ve yatağın altına ve diğer pozisyonlara taşımak için uygundur.

Sağlam çift fermuar

Giysi saklama çantası, çok sağlam ve pürüzsüz paslanmaz çelik fermuarlarla donatılmıştır.İki yönlü fermuarlar dayanıklı ve uzun ömürlüdür ve ne kadar dolu olursa olsun torbanın kolayca açılıp kapanmasını sağlar.

Görsel pencere

Günlük hayatta veya seyahat ederken kullanılabilir.Şeffaf pencere, iç öğelerin net bir görünümünü sağlar ve kullanımı kolaydır. find.It kullanılmadığı zaman katlanabilir ve aynı zamanda yerden büyük ölçüde tasarruf sağlar.Katlanabilir saklama çantası bir tür ekstra alandır.Ekonomik yol.

makale numarası 30
CN Guangdong
Malzeme Dokunmamış Kumaş
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız